Over ons

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het organiseren van Fabrieksverkopen of Outletsales door heel Nederland. Zo zijn er sales voor retailers georganiseerd in het MECC Maastricht, Ahoy, Rai, De Broodfabriek, Breepark, Expo Houten, Expo Twente, Martinihal Groningen en het Beursgebouw in Eindhoven.

Wij ontwerpen de sales op basis van uw doelgroep, doelstellingen en budget. Wij organiseren, regisseren en realiseren de verkoop met een klinkend resultaat. Per jaar maken meer dan 100.000 bezoekers  kennis met onze energie en passie!

Onze kernwaarden

Professioneel & betrouwbaar

U bent bij de Outletmakelaar verzekerd van een professioneel bureau dat zorgvuldig te werk gaat om uw sale tot een succes te maken. Wij dragen bij aan een optimale profilering van uw merk en aan de verdere professionalisering van de fabrieksverkoop. Daarnaast biedt de Outletmakelaar altijd een evenementenverzekering aan. De verzekering biedt dekking voor uiteenlopende risico’s en calamiteiten die de doorgang van een evenement kunnen (ver)hinderen indien u uw evenement onverhoopt  moet annuleren.

Maatwerk & creatief

Wij geloven in maatwerk en creativiteit. Elke retailer, merk, doelgroep en doelstelling is anders. De aanpak voor elk fabrieksverkoop is dan ook uniek. In een persoonlijk gesprek vragen wij u naar de ins en outs die wij nodig hebben voor de sale. Bij de outletmakelaar zijn verschillende mogelijkheden om de sale voor uw bedrijf te organiseren. Wij schaven net zo lang totdat het 100% naar wens is. Pas dan volgt er een contract en handtekening.

Ontzorgen en persoonlijk

Van het  eerste intakegesprek tot en met de succesvolle fabrieksverkoop wordt u persoonlijk begeleid door één persoon van de Outletmakelaar. Geen overdracht van verantwoordelijkheden of beslisbevoegdheden, geen ruis. Wij ontzorgen u tijdens de voorbereiding en de sale. Tijdens de voorbereiding kunt u met een gerust hart verder met uw eigen werk. De outletmakelaar draagt zorg voor de sale en ziet daarbij niets over het hoofd.

Unieke aanpak

Premium

Volledig ontzorgen in de organisatie van u Sale

Basis

Gedeeltelijk ontzorgen in de organisatie van de Sale

Standhouders only

het huren van m2 of een stand in de Sale van een Retailer